Kje Se Zdravstveni Delavci, Ki Stoji Na Zdravstveno Reformo?

zdravje lifestyle zdravstvenega varstva


Danes veliko ljudi, ki trpijo obliki različnih vrst motnje, kot so duševne motnje, čustvene motnje in psihično motnjo.

Še vedno, to je dobra ideja, da zdravniku, da bi dobili diagnozo, ki potrjuje, da lišaji nitidus in ne drugo stanje je odgovorna za prisotnost moški organ udarci. Tudi, lišaji nitidus včasih se pojavlja v povezavi z drugimi vprašanji, kot so ekcem ali crohnova bolezen, tako da je razvidno, za lišaji nitidus lahko privede do odkrivanja drugo stanje, ki lahko zahtevajo zdravljenje.

Ko je bilo ugotovljeno, da svojega debelega črevesa okužba je bila povzroča Clostridium difficile, vam bo zdravnik verjetno povedal, da preneha antibiotik, ki ste jih jemali. Čeprav je vaša debelo črevo, simptomi okužbe se bo verjetno izboljšala, obstajajo tudi druge zdravljenje korakov, ki jih še vedno zahtevajo.

Fanconi anemija skupini C je redka genetska bolezen. Zanjo je značilna proizvodnja krvnih celic, okvare ob rojstvu, in povečano tveganje za okužbe in raka. Oseba mora imeti dve različici v FANCC gena, da so ta pogoj.

Materni Američani postali izpostavljeni veliko novih bolezni, ko je prišel Evropejci v Severni Ameriki. Native American skupnosti so bile izolirane od bolezni do prihoda Evropejcev. Evropejci se je zgrajena imuniteto, da je veliko bolezni, ko je živel v Starem Svetu. Materni Američani niso nikoli bili izpostavljeni teh bolezni pred in njihova tradicionalna zdravila niso delovala. Prenos bolezni je povzročil več opustošenje v Novi Svet, kot Črna Smrt storil v Evropi. Več sto tisoč Domačini umrl zaradi te bolezni. Dobro uveljavljene blagovne poti pomagali širiti bolezni zelo hitro.
Bolezni, ki Evropejci prinešene so bile koze, ošpice, malarija, rumena mrzlica, gripa, norice, in mnogi drugi. Bolezni, ki so se razširila na Evropejcev iz Domačini so sifilis, otroški paralizi, hepatitisu, in encefalitis.

Dedna pomanjkanje encima pyruvate kinaza povzroča rdeče krvne celice, da se razgradi, kar povzroči slabokrvnost. Po G6PD pomanjkljivost, to je drugi najpogostejši encim, povezanih z napako, ki lahko povzroči rdečih krvnih celic, da razgraditi. Za razliko od G6PD pomanjkljivost, pyruvate kinaza pomanjkljivost je prisotna v vseh narodnosti. Simptomi te pomanjkljivosti vključujejo anemija, zlatenica in letargijo.